Finansal Modelleme ile Şirket ve Marka Değerleme Eğitim Programı

Mali Tablo Analizi Eğitimi

Eğitimin amacı kısmında belirtilmiştir.

Eğitim programı şirketlerin Finans, Hisse Analisti, Kredi ve Proje Finansmanı, Aracı Kurum Çalışanları, Birleşme ve Satın alma Departmanları, Kurumsal Finansman, Strateji ve İş Geliştirme, Finansal Kontrolör, Hazine ve Bütçe, Raporlama departmanlarında çalışan profesyoneller, Finans Doktorası yapan, CFA sınavlarına hazırlanan profesyoneller ve öğrencilere hitap etmektedir.

Bankacılık, finans, bütçe, aracı kurum, muhasebe ve kurumsal finans alanında çalışan profesyoneller, akademisyenler ve işletme-iktisad öğrencileri de programımıza katılım sağlayabilirler.

Bu programın amacı şirket finansallarının analizi, projeksiyonların hazırlanması ve şirket-marka-proje değerinin tespiti olarak belirlenmiştir.

• Giriş; Neden Finansal Modelleme, Nerede ve Kimler tarafından kullanılır
  • Uygulamalı Örnek
  • DCF ile Çarpan Analizinin Karşılaştırılması
  • Marka Değerleme