Hakkımızda

Hayatın her aşamasında eğitim gerekliliğinin farkında olan tüm katılımcılara, mesleki ve kişisel gelişim alanlarında kendilerini geliştirme imkânı sunan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi – İZÜSEM,  ulusal ve uluslararası akreditasyonları ile ihtisas sertifika programları düzenlemektedir.

İZÜSEM, güçlü bir gelenekten gelen deneyimli akademisyen ve eğitmen kadrosu ile piyasa dinamiklerini takip ederek, eğitimlerin güncel içerik ve uzman alan etkililiğini artırmayı prensip edinmiştir.

Gerek bireysel katılımlara yönelik uzmanlık ve gelişim programları, gerekse kurumsal eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilen sertifika programları ile İZÜSEM, alanında uzman, geçmişten gelen değerler ile günümüz dinamiklerini birleştirmiş, kültürel farkındalığına sahip eğitimler vermeyi amaç edinmiş olup, sürekli eğitim alanında güçlü bir konumda bulunmaktadır.

İZÜSEM bünyesinde açılan programlar Altunizade Yerleşkesinin yanı sıra, Üniversitemizin Halkalı Kampüsünde hizmet vermektedir.

Misyon

İnsan merkezli, öğrenciyi önceleyen yaklaşımıyla, toplumun güncel ihtiyaçlarına bilimsel ve özgün çözümler üreten, hayatın her aşamasında sürekli gelişimin eğitimle olacağı idrakine sahip, alanında uzman liderler yetiştirmek

Vizyon

Ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip eğitim sertifika programlarıyla, öğrencilerine geçmişten gelen değerler ile günümüz dinamiklerini birleştirerek öğreten, kültürel farkındalığa sahip, kaliteli, güncel, yenilikçi eğitim programları hazırlayarak, sürekli eğitim alanında güçlü bir konumda bulunmaktır.