Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Sağlık ve Hastane Yöneticiliği Sertifika Programı Eğitimi

Genel Katılıma Uygundur.

16 saat

Çevre Yönetim Sisteminin ve çevre politikasının geliştirilmesi, uygulanması, başarıya ulaştırılması, gözden geçirilmesi ve sürekliliğinin sağlanması amaçlarını güden kuruluşlar için, kuruluş yapısı, planlama faaliyetleri, sorumluluklar, uygulamalar, usuller ve işlemleri ile Çevre Yönetim Sistemleri Standartları ve Çevre Yönetim Sisteminin kurulması çalışmalarının basamaklarını anlatmak.

• Çevre Yönetim Sistemi Temel Kavramlar
  • Çevre Politikası
  • Çevre Programının Geliştirilmesi / Sorumlulukların Tanımlanması
  • Çevre Prosedürlerinin Tanımlanması
  • TS EN ISO 14001 Standardı Maddelerinin Yorumlanması
  • Sağlık, Güvenlik ve Kalite Yönetim Sistemleri
  • Çevre Yönetim Sistemi ile Entegrasyon
  • Pratik ve Örnek Çalışmalar

Programda başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.