Başarılı Marka Uzmanı Eğitimi Sertifika Programı

Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

Şirketlerin marka yönetimi ve pazarlama iletişimiyle ilgili bir bölümünde çalışanlar, konuyla ilgili bir kariyer planlayanlar, marka yöneticileri, kurumların orta düzey yöneticileri, kariyerinde uzmanlaşmakisteyenler, girişimciler ve şirket sahipleri.

Marka anayasasının hazırlanması gibi birçok uzmanlık gerektiren süreçlerle ilgili donanım sağlamaktadır. Marka yöneticilerinin sorumlu oldukları/ olacakları markanın / markaların algı, imaj ve itibar operasyon süreçlerinde bilgisini ve başarısını arttırır.

•    Marka nedir?
•    Marka neden değerlidir?
•    Markanın faydaları ve iyi marka kavramı
•    Marka nasıl koruma altına alınır?
•    Marka yaratırken izlenmesi gereken süreçler nelerdir?
•    Pazar, rakip ve piyasa analizi
•    Rekabetçi markalama
•    Marka kimliği nedir, neleri içerir?
•    Marka kişiliği kavramı ve çeşitleri nedir?
•    Başarılı bir markalaşma çalışması için olmazsa olmazlar
•    Görsel marka kimliği yaratım aşamaları
•    Logo, Sembol ve Sloganların kazandırdıkları
•    Markaların var olduğu sürece dikkat etmesi gerekenler
•    Doğru marka stratejileri nasıl belirlenir?
•    İtibarlı ve değerli markalar yaratmanın ve yaşatmanın yolları
•    Marka konumlandırması nedir ve neden önemlidir?
•    Konumlandırma stratejileri süreçleri nelerdir?
•    Marka mimarisi, hedefleme ve bölümle aşamaları
•    Markanın temsili ve temsilcileri
•    Belirlenen stratejiler kimler tarafından nasıl uygulanır?
•    Marka çözüm ortaklarına strateji briefleme
•    Marka vaatleri ve değerleri belirleme
•    Vizyon ve misyonun marka yönetiminde rolü
•    Kurum yüzü, kurum kültürünün markaya etkisi