Kimler Katılabilir
Genel katılıma uygundur.
Eğitim Süresi
16 saat
Eğitim Yeri
İZÜ Halkalı Yerleşkesi
Eğitimin amacı
Gıda üretimi yapan kuruluşlarda sürdürülebilir alt yapı ve çevresel şartların; yasal şartlara ve yönetim sistemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilmesini sağlayacak kılavuz bilgilerin verilmesi
Eğitimin İçeriği
- TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Genel kuralları
- Ön Gereksinim Şartları
- Terimler ve Tarifler
- Sürdürme/İyileştirme
- Yasal Şartlar
- Pratik Çalışma
Sertifika / Katılım Belgesi
Programda başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.
Devam Zorunluluğu
Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.
Notlar
- İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
- Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
- İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
- İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
- Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.
Yorumlar