Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi

2,8 (147 oylama)
 Son Güncelleme Tarihi: 04/2024
 Türkçe

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
eğitimimize göz atabilirsiniz.

Kimler Katılabilir

Genel katılıma uygundur.

Eğitim Süresi

16 saat

Eğitim Yeri

İZÜ Halkalı Yerleşkesi

Eğitimin amacı

Gıda üretimi yapan kuruluşlarda sürdürülebilir alt yapı ve çevresel şartların; yasal şartlara ve yönetim sistemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilmesini sağlayacak kılavuz bilgilerin verilmesi

Eğitimin İçeriği

  • TS 13027 Gıda Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Genel kuralları
  • Ön Gereksinim Şartları
  • Terimler ve Tarifler
  • Sürdürme/İyileştirme
  • Yasal Şartlar
  • Pratik Çalışma

Sertifika / Katılım Belgesi

Programda başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Devam Zorunluluğu

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir. 

Notlar

  • İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine kontenjan dahilinde indirim imkanı sağlanmaktadır.
  • Yetkili devlet kurumlarınca Covid-19 pandemisi dolayısıyla  sokağa çıkma yasağı vb tedbirlerin ilan edilmesi durumunda duyuruda olan program takvimlerinde değişikliğe gidilebilecektir.
  • İZÜSEM, programların duyuru ve uygulama aşamalarında gerekli gördüğü her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
  • İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.
  • Hafta içi - Hafta sonu eğitim grupları kesin kayıt döneminde katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

Yorumlar

Paylaş:

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. TAMAM