Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Müdahale Teknikleri Eğitimi

Erken Çocuklukta Değerler Eğitimi ve Atölye Çalışmaları Eğitimi

Psikoloji/PDR bölümü son sınıf öğrencisi ve mezunları; Aile Danışmanlığı sertifikası olan kişiler, Aile Danışmanlığı mezunları

16 saat

Eğitim Ücreti

1000₺ - Öğrenci 900₺ - İZÜ mensup ve öğrencilerine özel 700₺

Çözüm odaklı terapi ve müdahale teknikleri öğretmek; kişilerin terapi uygulama becerilerini geliştirmek.

Eğitimin İçeriği: 1.GÜN (10.00-18.00)

Genel Açıklamalar, Tanıtım ve Tanışma

Takip Eden Seanslarda Yol Haritası

Eğitmen

Kli. Psk. Burcu BÜGE

Programda başarılı olan katılımcılar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Not: Uygulama becerileri aktarılan ve süpervizyonlar ile desteklenen bu eğitimin sonunda e-devlet üzerinden görüntülenebilen uygulayıcı nitelikteki eğitim sertifikası verilmektedir.

• Eğitim tamamlayan katılımcılara eğitimden sonraki 1 yıl içerisinde uygulama ve raporlama süreçleriyle ilgili online olarak ücretsiz 2 adet süpervizyon desteği sağlanmaktadır.
  • Bu eğitim İZÜSEM ve Dual Eğitim ve Danışmanlık işbirliğinde gerçekleşmektedir.

• Gruplar onaylandıktan sonra ÜCRET iadesi mümkün değildir.

• İlgili programın kontenjanı sınırlı olduğundan, İZÜSEM tarafından kesin kayıt hakkı tanınan ve eğitim programı ödemesini gerçekleştiren katılımcılardan; ilgili programın başlama tarihinden 2 hafta öncesine kadar (program ilgili daire başkanlığınca onaylanmadan) İZÜSEM'e programa katılamayacağına dair yazılı başvuruda bulunanlar hariç, katılımcının programa katılıp katılmamasına bakılmaksızın herhangi bir geri ücret ödemesi yapılmayacaktır.