Müzik Okullarına Hazırlık ve Temel Müzik Eğitimi Sertifika Programı

Enneagram Eğitimi - Temel Seviye (Kadim Bir İnsan Tanıma Sanatı)

Müzik Okulları yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenci adayları ve temel müzik eğitimi almak isteyen herkes katılabilir

16 hafta / 48 saat (24 saat teorik - 24 saat uygulama)

Eğitim Ücreti

2000 ₺ - İZÜ mensup, mezun ve öğrencilerine 1000 ₺

Eğitim Gün ve Saati

Eğitim 4 ay / 16 hafta sürmektedir

Kursa katılan öğrencilere temel müzik bilgisinin verilmesi ve müzik okullarının yetenek sınavlarında başarıya ulaşacak seviyeye getirilmesi.

Temel Nota Eğitimi

• Nota isimleri
  • Nota süreleri
  • Ölçülendirme (ritim)
  • Majör dizi kurma
  • Minör dizi ve çeşitlerini kurma
  • Ritmik okuma (Bona)
  • Solfej

Kulak Eğitimi

• Piyanoda sesleri tanıma
  • Piyanoda duyduğu sesi verebilme egzersizleri
  • Aralık çalışmaları
  • Akor çalışmaları

Temel Şan Eğitimi

• Doğru nefes tekniği
  • Diyafram nefesi
  • Diyafram kondisyon egzersizleri
  • Doğru entonasyon için doğru nefes kullanımı
  • Kafa sesi (falset) kullanımı

Temel Müzik Terimleri

• Nüans terimleri
  • Ritim kalıbı terimleri
  • Ton terimleri

Not: Enstrüman eğitimi değildir. Nota ve kulak eğitimidir.

Eğitmen

Paşa GÜVEN

Eğitim sonunda yapılacak olan değerlendirme sınavı sonucunda başarılı olan katılımcılara, en geç bir ay içerisinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından sertifika verilir.
Sertifikanızı e-devlet sisteminden sorgulatabilir ve indirebilirsiniz.

Eğitimde %80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir.