İş İlişki Ağı Geliştirme Eğitim Programı - (Business Networking)

Türkiye Ekonomisinin Makroekonomik Analizi Sertifika Programı

İş hayatı içinde olan aslında herkes bu eğitimi tercih edebilir.

4 ve 5 Nisan'da aynı eğitim verilecek olup katılımcılarımız tercih ettikleri eğitim yerini ön kayıt formunda belirtebilirler.

Eğitimde, günümüzde, rekabetin arttığı, maliyetlerin yükseldiği, krizlerin derinleştiği bir dönemde yeni ve karlı müşteriler bularak satış yapma ve kar elde etme gereği olan tüm girişimciler ve firmaların, KOBİ'lerin  yapması gerekli olan NETWORKING yönteminin incelikleri uygulamalı olarak işlenecektir.

Eğitim sonunda katılımcılara özel ve canlı hızlı NETWORKING etkinliği yapılacağından katılımcıların eğitime gelirken yanlarında çok sayıda Kartvizit getirmeleri tavsiye edilmektedir.

• Networking nedir? Ne değildir?
  • İlişki temelli Ağ kurmak
  • 6 katman kuralı nedir?
  • Ortalama İnsanların networking gücü?
  • Networking Alanları (Özel, Sosyal, İş)
  • Networkingte Pareto Kuralı kullanımı
  • Networking Aşamaları
  • İnsan Koleksiyonerliği
  • Networkingte Kartvizit kullanımının farklı  özellikleri
  • Asansör Cümlesi Kullanımı
  • Networkingte temel davranış biçimleri (Profesyonel, Amatör, Empatik, Sempatik)
  • Kişilik tiplerine göre Business Networking nasıl yapılır?

UYGULAMALI GERÇEK HIZLI NETWORKING ETKİNLİĞİ

Programa katılan katılımcılar, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı katılım belgesi almaya hak kazanırlar.