Etkili Sunum ve Topluluk Önünde Konuşma Becerileri Eğitimi

Kişisel (Öz) Liderlik Sertifika Programı

Genel katılıma uygundur.

Günümüz iş dünyasında etkili sunumlar yapabilmek ve topluluk önünde konuşabilmek başarılı bir kariyer için gereken profesyonel donanımın önemli bileşenleri haline gelmiştir. Bununla birlikte etkili sunum yapmak birçok yetkinliğin bir arada olmasını gerektir ve topluluk önünde konuşmak en yaygın fobilerdendir. Emeğinizi, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi etkili bir şekilde kalabalıklara ifade edebilmek diğer tüm yetkinliklerinize çarpan etkisi yapacak önemli bir kaldıraçtır. Etkili bir sunum yapmak hazırlık, araştırma teknik donanım, modern sunum metotlarının kullanımı, beden dilinin etkili kullanımı, stres yönetimi ve reji gibi yetkinlikler gerektirir. Eğitim katılımcılara etkili sunum yapmak ve topluluk önünde kendini rahat ve etkili bir şekilde ifade edebilme yetkinliğini kazandırmayı hedefler.

•    Etkili İletişim ve Sunum Becerileri
•    Etkin Sunum Hazırlama Teknikleri
•    PowerPoint’e Alternatif Sunum Programları
•    Teknik Yetkinlik
•    Sunum Yaparken Sık Yapılan Hatalar
•    Topluluk Önünde Konuşma Kaygısını Yenme Teknikleri
•    Stres Yönetimi
•    Zaman Yönetimi
•    Doğru Nefes
•    Etkili Beden Dili Kullanımı
•    Sözsüz İletişim
•    Kişiler Arası Dinamikler ve Zor Dinleyicileri Yönetme Yetkinliği

Program sonunda katılımcılara İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi onaylı "Katılım Belgesi" verilecektir.